Startsida

torsdag 14 september 2017

Hur svårt ska det vara?

Hur svårt ska det vara att älska det boende jag har?
Den frågan kan man ställa till mig hur många gånger som helst.
Men i mitt huvud har det alltid funnits drömmar OM ett litet hus typ som detta lilla torp på 36 kvm som nu är till salu. Torpet ligger i Österby och utgångspriset är 995 000 kr. Det kommer säkerligen stiga väldigt i pris när det är fantasipriser på allt just nu. Såg i dagens unt.se där de kunde ge 1,9 miljoner för en 1:a i Luthagen i Uppsala. Men vad tänker människor med? Inte fanken kan man betala dessa pengar för en sådan liten lägenhet? Men tydligen betalar folk vad som helst bara för att bo.
Men åter till min dröm i huvudet....litet hus. När jag bodde hemma och var typ tonåring. Då gick jag ofta i kolonilotts området Flora i Fålhagen och kollade in små stugorna. Nu äger jag med min gubbe ett stort hus ca 150 kvm och är inte nöjd....eller jo visst är jag nöjd, men skulle vilja göra om så mycket. Mycket mera nu än innan min gubbe råkade ut för olyckan. Men tanken om just renovering...eftersom min gubbe har tummen mitt i handen och även jag...så blir et kanske lite svårt OM inte annat väldigt dyrt.
Drömma går ju alltid.
Ta vara på livet och varandra. LEV NU. Kram Marie

1 kommentar:

  1. Ja, inte klokt vad det kostar att köpa hus, torp el lgh.
    Våra barn kommr aldrig ha råd att köpa sitt egna boende när de flyttar hemifrån. DOm kommer väl få bo här resten av sina liv. men de är bra vi sparar åt dom :)

    SvaraRadera