Startsida

onsdag 31 maj 2017

Bra att unna sig

Jag får hjälp att gå igenom denna svåra tid av kurator och psykolog. Psykologen säger att jag måste tänka på mig själv, mitt liv och min vardag. Frågor som vad gillar du och vad brukar du göra för att varva ner kom upp. Jag gillar långfrukostar,bo på hotell, läsa böcker, blogga och göra resor sa jag.
Bra sa psykologen.....då gör du sådana saker. Samt tänk inte på alla måsten. Ta en dag i taget och försök att fånga det du gillar. Så idag blev det långfrukost med tänt stearinljus. I måndags blev det att unna sig något - tre nya B-H. Hon sa även att det var bra för mig att ta promenader. Så nu får de himla ogräset vara för ett tag. Eller som hon sa ta vara på dygnets alla minuter. Vilket hon menade att om du använder 15 minuter varje dag kommer jag att se en bättring med ogräset där det tar över just nu. Så bara att lyssna och försöka att verkställa. Jag berättade även för henne att jag använder min tid på bussen till att ringa och sms till alla människor som vill veta hur det går. För att få mera tid över hemma.
Samt att jag läser mycket på bussen - rena avkopplingen. Psykologen frågade hur jag och gubben kopplade av tillsammans? Jag sa att vi tittade mycket på TV tillsammans. Hon frågade mig om jag tittar på TV nu när jag är själv. Konstigt nog så har jag inte gjort det. 
I går samlades vi på Akademiska sjukhuset för ett familjemöte. Skönt att få träffa alla som sköter om gubben. Bra att kunna ställa frågor och få hjälp. Vi passade på att ta en groupie ❤️
Ta vara på livet och varandra. LEV NU. Kram Marie

1 kommentar: