Startsida

onsdag 2 mars 2016

Ärligt talat


Jag träffade en vän för ett tag sedan som berättade om sitt förhållande till sin sambo. Hon berättade då saker som jag inte hade en aning om. Hon förklarade att hon har börjat att tänka på sig själv och vad hon vill med livet. Det var så himla härligt att höra och ärligt. Livet är för kort för att ha tråkigt.
Jag saknar vissa saker i livet. Många tankar far runt när jag är på jobbet eller hemma själv. Jag tänker ofta på hur vårt liv skulle se ut om vi bodde i en lägenhet. Helst vill jag bo kvar här eftersom det är fruktansvärt lugnt här - MEN alldeles för mycket att göra med hus, hem och trädgård. Vi är ju inte de människorna som har kunskap eller vilja att fixa och dona.
Jag saknar också att umgås med bara tjejer. Förr hade vi syjunta och träffades ofta bytte lite erfarenheter, problem och bara kunde prata tjejer - syjuntan var mera ett alibi för att komma hemifrån.
Jag kan erkänna att jag inte har mått så bra en lång tid. Känner att jag tappat vissa saker i livet och försöker att hitta tillbaka till det som jag saknar. Men det är som att gå i motvind hela tiden. Finns mycket i min värld som är svårt att få som jag vill.
Jag har i mina tankar vilka jag vill tjejmysa med men vågar inte komma med detta förslag eftersom många tjejer har fullt upp med sitt och andra vänninor. Varför är man aldrig nöjd? 
Ta vara på livet och varandra. LEV NU. Kram Marie

1 kommentar:

  1. Grando pando är en italiensk hårdost!!! Men de går nog göra på vilken ost man tycker om :)

    Ja,de är massor på hus men mysigt med hus!

    SvaraRadera