Startsida

måndag 22 februari 2016

Vilken härlig helg

Fredagen bjöd vi vänner på soppafton - alltså hur underbart är det inte att få vara med de finaste vännerna man har? Mera sådant....har en plan redan nu!! Så inbjudan kommer. 
Lördag - söndag åkte gubben och jag med en utav våra döttrar med på LCHF kryssning. Det var hennes förskotts födelsedagspresent. Vilken ljuvlig kryssning. Alla blev super nöjda och maten var super super god. Bilderna ovan är lånade från dottern. Buffé a la LCHF, efterrätt a la LCHF och fika a la LCHF.
Vi var på föreläsningar med bla kostdoktorn Andreas Eenfeldt och Ann Fernholm vetenskapsjournalist som skrivit böckerna Ett sötare blod, Det sötaste vi har, Smakäventyret. Gripande historier fick vi även ta del av när Lindha Vikström - halvalindha, som gick ner från 140 kg till 70 kg ( jag hörde även hennes föreläsning i Gävle) samt My Westerdahl - lchfingenjören som har gått ner 90 kg.
Lindha
My
En sådan fantastisk helg vill jag ha oftare.
Ta vara på livet och varandra. LEV NU. Kram Marie


1 kommentar:

  1. Vi hade det super kul!!! :) Rooligt när dom anordnar något sånt man tror på... LCHF är de bästa jag har stött på inom kosten och det känns som att det är så nyttigt som dom säger även om folk inte tror det på vissa... Men människor idag har inte kunskaper om LCHF!!! =) Kraaaam

    SvaraRadera