Startsida

söndag 7 juni 2015

En otroligt fin helg


Vår största dotter fyllde 30 år i går och ville ha sin födelsedagsbjudning i vår trädgård. Visst alltid roligt när barnen gilla att vara hemma. Så planering i stora drag och allt gick som på räls UTAN det fina vädret som vi önskade. OK - det är ju ingenting man kan göra något åt så bara att göra det bästa av det hela. Så det blev dukning i två olika rum - hon hade ju bjudit 40 personer! Men alla fick plats att sitta och alla åt av vad som bjöds. Helstekt kycklingfile, grillad rostbiff, kycklingspett, olika röror, matvetesallad, pasta sallad, inlagd gurka och inlagd rödlök, ostbomb, brieost och vanlig ost, hemma gjorda baguetter, hemma gjord fröknäcke, hemma gjord hälsodryck, rosévin, öl, kaffe och tårta. Hon blev jättenöjd. så nu planering för nästa kalas som är min far om några dagar. Han vill ha smörgåstårtor och marängtårta. Sedan är det dags för midsommar firande med härlig umgänge med de allra käraste som finns och mycket skratt samt god mat. Vad himla härligt livet är!
Som jag känner just nu har jag aldrig känt förut tror jag. Jag bara älskar att bo där jag bor, att leva det liv som jag lever och ser bara framemot att få göra härliga saker med min gubbe som också verkar vara mera positiv till framtiden.Undrar om jag får i mig positiv energi från något håll som verkar övervinna allt det där som gärna kan ta överhand. Känner mig nöjd med det jag gör och känner mig stark i mitt tänkande. Är inte trött eller uttråkad så fort det ska göras något. Försöker att vända alla negativa saker så positivt det bara går, lägger inte ner kraft på saker och ting som tynger ner mig.

Super fint underlägg som min dotter fick i present. Detta gillar jag skarp. Min stil! 
Vet inte om det finns någon återförsäljare i Uppsala men här kanske du hittar information om detta.
Så här var min status den 5 juni på Facebook
Alla kvinnor som har väntat och fött barn kommer att förstå min känsla när jag säger att det kändes som om det var igår. För denna dag fast backa 30 år tillbaka i tiden så ringer jag min gubbe som var på jobbet vid 11 tiden på dagen. Säger då till honom att nu måste du nog komma hem för jag tror det är "dags". Efter två nätter med värkar, varav den första det hela började - vilket innebar ingen sömn pga alla fjärilar i magen och den andra med kraftiga värkar ( så att jag fick kliva upp vid varje värk och hålla mig i byrån,men dock inte regelbundna). Som sagt jag bad gubben i alla fall komma hem. Klockan var ju runt kl 11 som sagt och till svar fick jag " Kan du vänta tills jag har lunch kl 13?" Vilket jag gjorde. Ringde även till min barnmorska eftersom jag hade en tid hos henne och talade om att vi inte skulle komma till henne. Men hon tyckte att vi skulle ta med BB väskan och komma. Sagt och gjort vi gjorde det. När vi var hos henne kollade hon upp det hela. Jag var då öppen i 6 cm. Hon sa att åk nu och ät något för att sedan åka vidare upp till BB. Gubben åt men jag fick inte i mig en bit. Men sedan kom inte den lilla prinsessan Jeanette Lindell förens efter tolvslaget och det var så lyckligtvis 6juni, Sveriges nationaldag. Som vuxen har Jeanette berättat att hon trodde att ALLA flaggade för bara henne på hennes födelsedag när hon var liten. 🎂🎁💐 i morgon är det dags med flaggan igen.
Det som jag vill ha nu är sol, värme, smultron, solglasögon, glass, egen pool, rosévin, ledighet, Ernst & Svea, blommor, kärlek, att alltid få njuta av sina kära väldigt ofta.....
Ta vara på livet och varandra. LEV NU. Kram Marie


1 kommentar:

  1. tror minsam man kan köpa detta underlägg i uppsala.. har för mig det. jag ska köpa några för det är också i min stil. Vet det finns ett med gotland på samt paris mm.... det var superbra kalas och alla är nöjda och glada!!! synd felix var väldigt blyg bara där ett tag... lite drygt men man försöker vänja honom och inte bli så rädd och mammig! puss

    SvaraRadera