Startsida

torsdag 10 april 2014

Energigivare


Här ser Ni en bild på bland annat min morbror Jan-Eric Hernkrantz ( han står längst till vänster, glasögonen hängande i tröjan). Vilken man! Han är 74 år gammal och det känns som han är bara runt 50 år. Han ska i alla fall bygga ett garage nu till sina två veteranbilar. Hans fru Gunnel var så himla pigg hon med. Hon har ju haft en stroke för en tid sedan. Det var långt  innan hon hade pension. Nu är hon 67 år och målade naglar samt slingor i håret. Hon var mellanstadie lärare. Nu har de fullt upp med att vara med på resor och aktiviteter som PRO i Bålsta fixar. De går även ut med gamlingar från ett äldreboende varannan onsdag. Då sitter gamlingarna i rullstolar och får frisk luft. De berättar olika saker om vad de har varit med om i sitt liv och min morbror och moster samt flera PRO:are lyssnar och tar dem runt ett slag. HUR fint är inte detta?  Vi var i alla fall hos dem i går och fyllde på våra energi depoer. Älskar människor med så mycket energi som  strålar ut till alla. Önskar att jag vore en sådan också.

I dag kom ett mail från min älskade syssling i Australien. Hennes dotter Belinda skall komma till Sverige i sommar och vill träffa oss. Hon vill lära sig svenska. Jättespännande. Hon är lika gammal som våran största dotter. Så det vore roligt om de kunde sammanstråla!
Ta vara på livet och varandra. LEV NU. Kram Marie

2 kommentarer:

  1. Härligt med såna människor som orkar och bryr sej. Ja inte såg din morbror ut som 74...du får hälsa honom att han ser ut som 50...Häftig tjej du hade som gick o vred på rumpan.. haha..

    SvaraRadera
  2. Va... De trodde inte jag... att Jan-Erik var så gammal.. Ser ju ung ut!

    SvaraRadera