Startsida

söndag 1 september 2013

Vilken fantastisk helg.


Vilken fantastisk helg vi har haft det. Fredagen var gubben och jag med Solåsfolket på Knutby krog. Mycket bra impuls grej. Gott var det också.
Lördag morgon var jag redo för att få utforska en helt fantastisk skogspromenad på nästan 7 km. Det blir det flera gånger. Tänk att kunna andas in den ljuva skogsdoften och känna lugnet runt om ring oss. HÄRLIGT. Tack Anette.
Lördagen var fullspäckad i vår planering. Vi skulle göra ett besök på Almunge snickeri .......men kom aldrig så långt eller rättare sagt vi åkte till en annan "affär" och gjorde ett köp. HEMLIS!
Stressa till svärmor där vi skulle sammanstråla med gubbens kusin som vi inte har sett på hur många år som helst. Hon var sig lik och ett nytt datum bokades in direkt. HÄRLIGT.
Söndagen började en tidig morgon och tillsammans med några vänner bar vi av till Vallentuna på flyg och motor show. Där blev vi erbjudna att få våran gamla Edsel 1958 presenterad av Bosse bildoktor. Gubben som är lite blyg av sig sa nej. Men jag sa glatt JA det klart. Så gubben fick kliva upp på scenen och svara på Bosses frågor. Själv slapp jag entré till hela stället värt 140 kr. 
Så fort gick den helgen och hösten har kommit med sin första dag. HÄRLIGT.
Ta vara på livet och varandra. LEV NU. 
Kram Marie

1 kommentar:

  1. En sådan härlig helg ni har haft och vilket fint köp ni har gjort :-) PUSS

    SvaraRadera