Startsida

söndag 8 juli 2012

Alicias dop

8 juli 2012 dagens namnsdag är Kjell. Grattis Kjelle som är en gammal klasskompis.
Lördagen tillbringade vi stora delar med det finaste som finns, nämligen våra barnbarn.
Alicia döpte sig och det gick ju kanon fint. Förutom att hon är en tjej som är van att vara med över allt, så hon sov hela tiden under dopakten. Söta prinsessan! Hur gulligt som helst. Alexander och William ville självklart vara lite i centrum under dopet så de vickade lite på rumporna till alla som satt i kyrkan. En underbar präst som tyckte att barnen skulle röra sig fritt i kyrkan. Men det var helt OK tycker jag. Det var väldigt fint i alla fall.
Sedan bjöd de på underbar fika med jättefina tårtor som Carin & Roger hade beställt. Lila prinsesstårtor. Jag hade bakat marängtårtor också. Men Carin hade fixat och donat med allt annat. Hon var jätte duktig på det där. Måste även passa på att säga att de där Janssons pojkarna är så himla duktiga allihopa. De sopa, torka golv och diska precis som om de inte gjorde annat hemma. Jätteroligt att se att de var så hjälpsamma.
Sedan bar vi hem till paradiset och fick en ung herre med oss, nämligen William. De vuxna barnen skulle ju på 25 års fest i Almunge. Måste säga att man blev ju inte "skritt lös" precis. Tänk vad himla roliga kommentarer det blir hela tiden. Ta bara vid sängdags och gonattsagoläsningen. William ville absolut sova i den lilla junior sängen. Där fick ju inte jag plats för att kunna läsa sag precis. Så jag sa till William att mormor går bara och hämtar en stol. Till saken hör ju att vi har ju Jeanettes barnmöbel uppe i hallen. "Mormor ta ingen liten stol - den kommer att krascha" UNDERBART.  Vad får han allt i från.
Ta vara på livet och varandra. LEV NU.
Kram Marie

2 kommentarer:

  1. wille han är för go han <3 hehe.. kan verkligen charma en! =) hehe..

    mysigt och alla va så snälla som hjälpte oss med allt. jag tror inte jag gjorde nått annat än mingla med alla <3

    SvaraRadera
  2. ja,de ar ju mysigt att få uppleva lite sånt bus i kyrkan ;)

    SvaraRadera