Startsida

söndag 25 mars 2012

Dörrar25 mars 2012 dagens namnsdag är Marie bebådelsedag.


Våffeldag och sommartid börjar. Vaknade i morse av att det blåste väldigt kraftigt. Läste några sidor i boken men kom på sen att klockan inte var framflyttad en timme pga sommartiden börjar. Då var det bara att knata upp. Vi åkte in till Uppsala och fyndade verkligen hem två dörrar ( dock inte dessa på bilden, jo kanske den ena). FYND kan man verkligen säga - gratis. Tack Anders. En utav dörrarna ska jag ha till mitt planerade nya skafferi när hela köket ska renoveras. Dock fanns ingen karm utan bara dörrbladet men hoppas att snickaren är händig med det där.

Tog sedan en tur till Anette & Niclas där det vankades jättegoda våfflor med tillbehör. Jättegoda våfflor med grahamsmjöl i, Anette kan hon. Så dagen har bara flytigt på - men skönt är väl det så att man slipper vara sysslolös.

Ta vara på livet och varandra. Kram Marie

4 kommentarer:

 1. Nejmen Marie du skulle ha efterlyst en dörr med karm i bloggen vi har en ståendes här hemma. Den är av den bredare varianten och är i behov av skrapning och fix så hör av er om ni inte vill snickra egen karm =)Skafferi är härligt vi har byggt ett litet till vårt kök men än så länge är skafferiet utan dörr "walk in skafferi" ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gumman vad snäll du är. Men vi vill ha den smala varianten. Håller nu tummarna för att snickaren kan bygga en karm. Visst är det härligt med ett skafferi som du kan kliva in i. Överblick på ett helt annat sätt och slippa krypa på alla frya i alla skåp.
   Hoppas att du har det bra på ditt nya jobb och att du trivs.
   Kram Marie

   Radera
  2. Ja jag älskar vårt och längtar tills det här helt färdigt med dörr, hyllklädsel och spetskanter och gamla fina loppisfynd =)Förstår att ni vill ha den smala vi har smal ingång också.

   Radera
 2. åh så fina dörrar, de kommer bli fint sen i ert kök med ena dörren där =) Mysigt med våfflor hos anette och niklas =) vi glömde bort att äta våfflor då ;) haha.. men alex gillar ju våfflor/pannkakor/plättar så de blir ju varje torsdag. räcker bra för mig ;) puss

  SvaraRadera