Startsida

onsdag 28 december 2011

Samma visa varje gång - det slår aldrig fel.28 december 2011 dagens namnsdag är Benjamin samt Värnlösa barnens dag. Grattis Benjamin på jobbet.

Måste bara visa en underbar bild på min livsefterrätt. Jag har visat den förut men jag gillar denna bild.

Innan jag är ledig har jag tankar på vad dagarna ska innehålla under min ledighet. Det ska rensat, röjas, fixas och donas. Oj vad bra det ska bli. Jo jag tackar ja´när ledigheten infinner sig så kommer den där orkeslösa kraften fram som gör att ingenting känns OK att göra. Varför är det alltid så? Det slår aldrig fel när jag är ledig och ensammen för att kunna göra miljoner av saker. Nej sätter ner rumpan vid datastolen och tycker att det ordnar sig säkert. Jo visst har jag gjort någon nytta som att vattna blommorna, tvättat två maskiner med tvätt - men sen då? Nej, det är så himla skönt att bara vara. Hur kan jag tycka att det är så himla skönt när jag inte är nöjd med det som finns här hemma? Jag säger bara depriton. Någon form av deppa är det klart och tydligt. Men kan inte sätta fingret på vad det är. Väldigt konstigt!

Sedan ska underbara Sussie försöka att lära mig att virka rutor - det ser jag fram emot. Hoppas att du Sussie har varit inne få länken som jag visade dig.

Ta vara på livet och varandra

Kram Marie

3 kommentarer:

 1. Ja,men visst är det underbart att bara vara?! Håller med. Har ingen ork här heller.. Men så kan de bli ibland ;) Åå,nu glömde vi prata om Dirty Dancing. Vill ju så gärna se den ju. PUSS

  SvaraRadera
 2. Åh va kul att hon ska lära dig de :) de låter toppen! :)
  De är ju bara skönt att bara va också ju men förstår dig alla måsten! Så känner jag med nu! Puss

  SvaraRadera
 3. Det är ju så skönt att höra att det finns fler som är som jag =)
  Visst är boken bra! Jag köpte den egentligen till en kompis som present men hon hade den redan så då tog jag den istället. Men hon ska få en annan av mig.
  Kram

  SvaraRadera