Startsida

söndag 21 augusti 2011

Tiden går21 augusti 2011 dagens namnsdag är Jon, Jonna.

Länge sedan som jag skrev några rader på bloggen. Jag har inte tid längre, känns det som. allt är väl en priofråga. Har ångest för att jag inte hinner med det jag verkligen vill, den listan är ju hur lång som helst. Men en sak i taget så går det i alla fall framåt.

I fredags var vi och hämtade hem vår handgjorda säng. Så nu måste den behandlas. Vi hade jämt skägg och få den med hem. Det ösregnade hela tiden och den fick ju absolut inte bli blöt. Men tur att vi har stor bil att ta den i. Släpkärran gjorde ingen nytta precis.

Lördagen var vi i Östhammar på middag. Alltid lika god mat och mysig stuga. På vägen hem var vi tvugna att stanna till för att inte en häst skulle bli skadad. Han, Pokemon hade krypit ur hagen och stod vid vägkanten och mumsade. Tur att Jeanette var med. Hon har ju betydligt mera hästvana än vad jag har. Vi hade ingen ficklampa men gick mot ett hus som var kolsvart. Där jag skrek " Hallå, hallå" många gånger till slut kom en yrvaken kvinna ut och kunde knappt avara på mina frågor om hon hade en vit häst. Men efter en stund så sa hon att hon skulle klä sig. Det tog en stund så kom en kille ut och vi fick hjälpa honom med att lysa upp med Jeanettes mobil för att han skulle kunna tända lampan vid stallet. Tillslut kom Pokemon in i sin spilta. Det kändes jätte skönt att kunna göra allt detta.

Har sålt lite på Tradera och försöker att plocka ihop loppissaker. Ska försöka att komma iväg på loppis den 3 september. IKEA har loppis då och även Norrskedika.

Ta vara på varandra och livet.

Kram Marie

3 kommentarer:

 1. åå,skönt att du/ni gjordfe en god gärning!=) Tur att hästen kom hem på sin plats..

  Skönt å få hem er säng! Den kommer passa super fint i er hus!

  SvaraRadera
 2. va skönt att pokemon kom hem till sig så de inte hände nått med han. :)

  Åh jag är då allt sugen på se er säng =) hihi..pusss

  SvaraRadera
 3. hangjord säng. var köper man sånt?

  SvaraRadera