Startsida

tisdag 12 juli 2011

Flugsurr och solsken
12juli 2011 dagens namnsdag är Herman, Hermine.
Många dagar sedan jag skrev på bloggen. Men min tid räcker inte till för allt - vilket kanske är ett bra tecken när det gäller just datan. Men lite har jag att berätta om. I fredags var vi hos Monica & Dennis som bjöd på grillat. Annlou och Micke var ju också med. Vi firade Monicas och Mickes födelsedagar. Så nu hoppas vi att vi ska få till två tillfällen att kunna gå ut och äta en bit mat tillsammans.
Lördagen var mycket intensiv fast otroligt rolig. Vi fick möjligheten att kunna få vara med på ett så himla romantiskt bröllop. Det var Jannices svägerska som gifte sig. Jag fick så många tårar i kyrkan så det var inte klokt. Denna underbara släkt har ju så himla mycket musiksinne hos sig. Tänk att få höra ABBAS låt "I have a dream" av en kvinna som hade en sådan ljuvlig stämma att det går inte att beskriva. Fy tusan vad fint det var. Jag bara rös i hela kroppen. Inte nog med att ABBA var mina stora idoler som ung utan att jag även får höra deras sånger som vuxen är ju helt otroligt. Jag är så lycklig att jag fick delta vid denna stund. Går knappt att beskriva det hela. Efter kyrkan blev det mingel i Sala folketspark. Det var som att se "Sagan om ringen " i live. Flera kvinnor hade sådan fina håruppsättningar och sådan fina klänningar att jag bara drömde mig bort att även jag skulle vilja vara så vacker en dag. Efter minglet åkte vi hemåt med ett stopp vid ICA Maxi för att inta McDonalds - Willes favorit ställe. Sedan bar det hemåt, väl hemma runt kl 20 och när kl var 21.30 låg både Wille och jag i sängen. En hård dag!
Söndagen var vi tvugna att prova på fyrhjulingen som gubben har fixat till. Det var ju hur roligt som helst att kunna se en liten kille köra med den som om han inte hade gjort annat i sitt liv. Otroligt vad duktig han var. Willes komentar var - Det här var roligt. Sedan bar vi i väg till Vänge på middag. Inte illa att kunna få söndagsstek med gräddsås. Det hör ju inte till vanligheterna att jag gör stek precis. Gott.
Så nu har vi påbörjat vår andra dag på semestern med en klocka som ringer klockan 7 på morgonen. VARFÖR DÅ? kanske flera undrar. Jo det finns väl inget bättre än att gå upp på morgonen och ta en cykel runda på ca 1,1 mil innan frukost. Sedan blir dagen så mycket längre. Sova får man göra på kvällen.
Ta vara på varandra och livet.
Kram Marie
1 kommentar:

  1. Tack för hjälpen m William.. De va jättefint å kul att William fick åka fyrhjuling med

    SvaraRadera