Startsida

måndag 20 juni 2011

Sista natten med gänget20 juni 2011 dagens namnsdag är Linda - Grattis alla Lindor jag känner!

Har gjort min sista natt med skift 3 och det känns både skönt att kunna få jobba bara dagtid och lite vemodigt att inte kunna få jobba med alla glada människor. Men hälsan måste gå först. Så nu håller jag tummarna för att jag kan varva ner och bli normal i mitt "vid brända beteende".

I lördags skulle jag gå ner till garaget för att ta ett lite snack med gubben och grannen.

Jag hinner bara runt husknuten. Då ser jag en stor fet orm som jag trodde var huggorm. Allså jag blev helt rädd och chockad. Går raskt ner till garaget och gastar hela tiden om att en stor fet huggorm ligger vid huset - Ta bort den, ta bort den. Alltså jag kan ärligt säga att jag tycker ormar är bland det vidrigaste djur som finns. Jag kom i någon form av chock - för tårarna sprutade och jag visste inte knappt ur jag kom in i huset igen. Kändes som om ormen förföljde mig. Ärligt talat så tänker jag fortfarande på ormen.

Men gubben och grannen gick ju dit och där fanns minnsan ingen orm. Hua. När jag väl var inne ett tag såg jag att gubben hade en spade i handen. Han visade upp den för mig och den var blodig. Alltså gubben tog slog ihjäl ormen - för den hade krypigt fram igen. Men det var ingen huggorm utan en snok med gula fläckar. Jag kan ärligt säga att detta gjorde gubben för kärlekens skull. För han har nämligen också lite ormräddsla. För när han kom in så hade även han adrenalinet på en mycket hög nivå. Han gjorde det för min skull och barnbarn samt hundar som brukar vara här sa han. Nu hoppas jag att den var den enda som kommer på vår tomt. Vi har bott här i 3 ½ år och den var den första vi såg. För övrigt ville jag inte visa någon blid på någon snok utan hittade denna ormbild.

Ta vara på livet och varandra.

Kram Marie

2 kommentarer:

  1. usch för ormar.. dem har vi som tur inte här hemma. usch ormar är ett av djuren jag inte gillar.. puss

    SvaraRadera
  2. Ja de e väl skönt å gå vidare :)

    SvaraRadera