Startsida

söndag 2 januari 2011

Vilken tur att vi bor modernt!


2 januari 2011 dagens namnsdag är Svea - Grattis mormor ängel.
Vilken tur att man har både kylskåp och frys för att förvara sin föda. Tänk att behöva använda denna jordkällare - fast då hade vi säkert skottat och hållt efter. Men visst är det bra att det finns förvarningsutrymmen.
Jag hoppas att det finns fler än jag som tycker att det räcker med snö nu. Våran granne tycker i alla fall det - det är ju han som plogar våran lilla väg ut till stora vägen, hoppas att han inte ledsnar.
Det vankas snart till födelsedag i detta hus. Jo just det tanten blir ett år äldre. Som vanligt vill jag inte att folk handlar dyra presenter - men så vet jag ju själv att det är svårt att åka till någon som fyller år utan presenter. Så här kommer lite tips på presenter som jag önskar mig:
En raggsockskurs (special önskning av Raggsocksdrottningen Annlou),En virkkurs ( av den underbara Sara som finns i stor dotterns liv), IKEA:s pall Bekväm i björk, maschallhållare, lösviktste med fruktsmak, grytlappar i grått eller mörk blått,olja till mitt doftkrus, kroppslotion, struvjärn ( såg så spännande ut när Ernst gjorde stuvor på TV), presentkort på Cervera, ljus och servetter i alla former, Böcker som dessa tex1 Loppisboken om blommiga koppar, fattigmanssilver & annat vackert av Ida Magntorn, 2 Mat i långpanna av Anns Braw, 3 Kärlek, nål & tråd av Anna Braw, 4 Inspirerad betong: 44 projekt att gjuta själv av Malena Skote, 5 Betong som hobby av Malena Skote.....ja nog kan önske listan bli lång. Men som sagt jag vill inte at folk springer benen av sig och jagar presenter utan i all enkelhet ska det vara. Huvudsaken är nog att familj och vänner kommer ihåg min dag.
Nej lite nytta även idag måste ske.
Ta vara på livet och varandra.
Kram Marie

1 kommentar:

  1. Då ska vi se vad vi hittar på för rolig present =)

    SvaraRadera