Startsida

torsdag 29 juli 2010

Regn underbara regn
29 juli 2010 dagens namnsdag är Olof - Grattis kusinbarnet Olle!
Kolla in mina energigivare med deras stora intresse - BILAR! De gillar bilar i alla former, små stora, gamla, nya och speciellt morfars raggarbil naturligtvis. W fick en liten provsittning på en brandbil utanför Bachos outlet i Enköping. Vi passade på medan brandgubbarna var inne och handlade - rena paradiset för mansfolket denna butik. Gubben gjorde några inköp och det blev även en julklapp.
I tisdags var gubben och jag med 4 goda vänner på Tzatziki i Uppsala. Anledningen var för att fira en utav dem som hade födelsedag för ett tag sedan. Helt underbar god mat där. Vi traskade vidare till Café Linné och även till Lingon. Tyvärr kunde vi inte vara med på Katalin för att vi var tvugna att åka hem eftersom vi hade lovat mogen att hämta W tidigt på morgonen för att han skulle hinna med att bygga lite på altan. Men utgången gör vi gärna om det var trevligt. Vilken underbar kväll vi fick.
Onsdagen tillbringade vi med W i Enköping hos svärfar och gjorde ett besök i Bacho butiken. Sedan mathandling i Uppsala och vidare till Almunge där vi skulle vara barnvakt till A. En sen hemkomst även denna kväll.
I dag torsdag har vi varit i Vansjö och dit kom även svägerskan med "nya" sambon och sina stora tjejer plus en "bonus tjej". Alltid lika trevligt att träffa dem.
Hela dagen har det regnat mer eller mindre - det gör gott i marken som är så torr. Men jag hoppas på mera sol och värme för det älskar jag.
Ta vara på livet och varandra
Kram Marie

2 kommentarer:

  1. Myspysiga pojkar som älskar bilar!!!=) Kul de var igår och trevligt såklart. T ska ringa o fråga sin farfar om han fortfaerande gör sängar. Han är ju ca 85år tror ja. Så vi får se =) Skulle du/Ni kunna skicka denna bild på detta kollage som du har där uppe. Alltså själva pappas edsel. De är så fin!=) PUSS

    SvaraRadera
  2. ja dem är allt bra söta A o W :) hihi dem gör en glad :D vad är bacho för butik?? pusss

    SvaraRadera