Startsida

fredag 5 februari 2010

Äntligen helg!

5 februari 2010 dagens namnsdag Agata, Agda.
Mysiga fredag! Gubben och jag delade på en flaska vin till maten och kollade in lite program som gubben hade spelat in på TV:n. Slocknade i soffan.......dock är ju det inte ovanligt när jag bara har sovit några få timmar för att bryta av. Men upp och hoppa. Ska snart gå till sängs.
Måste berätta om en vansinnigt rolig grej som hände på jobbet i går natt. Varje natt runt 03.45 har vi gympa/stretching. Vi skulle skoja lite med vår chef. Han ska åka öppet spår i Vasaloppet. Så vi har frågat honom om mycket saker gällande det och han tycker bara att det är jobbigt när vi frågar. Men vi kollade på nätet vilket startnummer han skulle ha och tryckte upp det på A4 papper till samtliga. Så vi tejpade fast dessa startnummer på våra tröjor just till gympan. Sedan gjorde hon som håller i det hela lite skidövningar. Gud va´ han skratta. Nu vet han inte riktigt var han har oss sa han. Hihihi.
Vad gör alla människor? Alla har fullt upp. Men vi (gubben och jag) tog i alla fall upp bekantskapen med några av våra vänner. Han gjorde ett besök hos en vän och jag gjorde också ett besök. Trevligt att träffa vänner.
Nu blir det sängen - sov gott! Ta vara på livet och varandra.
Kram Marie

2 kommentarer:

  1. Hahaha,han lär ha garvat på sig om gympan?!?! :) Vilka vänner har du träffat??

    SvaraRadera
  2. haha ;) de ska vara drömfabriken som kan göra nått sånt kul.. va skoj.. puss

    SvaraRadera