Startsida

fredag 29 januari 2010

Halv fem hemma hos mig

29 januari 2010 dagens namnsdag Diana.
Måste bara säga att det finns ett TV program som heter "Halv åtta hos mej". Både gubben och jag tycker att det är trevligt. Det går ut på att fyra personer som inte känner varandra innan bjuder på varsin tre rätters middag och visar sitt hem. De tävlar om 15 000 kr. Helge Skoog kommenterar programmet och har många roliga inlägg. För att skoja till det lite så skrev jag på Facebook att jag hade "Inhandlat råvarorna till nästa veckas halv fem hemma hos mig". Vilket jag menade att jag hade varit och handlar till nästa veckas kvällsmat. ENKELT - dock tyckte inte alla de.
Tiden som har gått sedan jag sist lade in ett inlägg har varit mer än fullspäckat. Men det verkar vara flera än jag som har det så i min bekantskapskrets. Eller så kanske folk har fått dåligt minne eller ännu värre kanske vill inte ha med mig att göra mera. Nej ...så får det inte vara, tänkte jag och ringde genast upp min vän. Ha ha ha ...roligt hon hade haft lika fullt upp som jag. Bästa sättet att få reda på saker och ting är att använda telefonen. Vi skrattade gott tillsammans.
Som vanligt är det fullt upp på jobbet och det är ju bra. Här hemma hinner jag inte göra allt jag vill. Ska nog införskaffa mig en egen sy/tänkar junta så att det blir ett och annat projekt gjort.
Jag har i alla fall registrerat mig på en träningssida på nätet - det är roligt i alla fall. Håll nu alla tummar på att jag kan lyckas med att röra på mig mera. Ska det vara så himla svårt?
Visste du detta om KANEL - sänker blodsockret. Kanel är alltså bra för att blodsockret ska bli jämnare, den gör så att cellerna ökar känsligheten för insulin. En halv tesked om dagen kan sänka blodsockret med 20 % hos personer med åldersdiabetes. Överdosera inte, kanel innehåller kumarin som kan skada levern.
Min faster har fått en ny njure av min farbror- snacka om kärlek. Njuren passar bra, men två stycken strok har hon haft plus en massa problem med tarmarna. Så jag håller båda mina tummar för att denna underbara människa ska klara denna pärs.
Nej nu blir det säng gång....har bara sovit 2½ timme sedan i går kl 13.45.
Ta vara på livet och varndra. Gör det du vill och tänk på allt fint som finns runt omkring dig.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar