Startsida

fredag 31 juli 2009

Smultronstället Rättvik
31 juli 2009 dagens namnsdag är Helena, Elin.


Då var vi hemma från vårat drömställe Rättvik. Classic Car Week - oj jag säger och det. Mycket bilar och folk. Samt att det bär ju med sig tråkigheter. Fick höra att det hade varit en våldtäckt, polismisshandel ( oklart hur den var), en knivskuren och en som hade hängt sig. Men vi märkte ingenting av detta, tack och lov. Men våra kvällar tillbringade vi mest i stugan med sällskapsspel, kortspel, chips och några öl. Det blir ju lätt så när det finns småfolk som är med. Men vi hade helt underbart trevligt. Gubben och jag var på Rocka Billy konser i Boda kyra. Gubben och mågarna var iväg på Edselträff. Vi satt och kollade in crusingen med medtagen kvällssallad. Vi åkte till Älvdalen och kollade in Hagströms museumet, åt Larz-Kristerz bakelse samt gjorde ett besök hos familjen Johansson i TV- serien "Annorlunda familj". Den familjen som hade 10 st barn och var så himla go´a med varandra. Vi såg en skylt "Annorlunda loppis". Så vi styrde dit. Kom till familjen Johanssons grannar och fick grannen till att ringa till Jörgen & Tina ( som mamman och pappan heter) för att vi ville göra ett litet besök och kolla in bussen. JAPP det gick bra. Helt underbara människor. Vi besökt även andra loppisar. Det är roligt att gå på loppis - ibland hittar man riktigt bra saker. Bla hittade vi en otroligt rolig öppentidersskylt kolla in denna.


Med andra ord de öppnade när de hade tid att vara där liksom. Men det fanns ett mobil nr som man kunde ringa om de inte var öppet.

Vi hade även med oss en liten gosse som kommer säkerligen att bli en riktig tjejtjusare. Samt en som lät som en bil hela tiden och troligen kommer att vara framtidens raggare.

Vi var även tvugna att fotografera Larz-Kristerz bakelsen. Som var kanon god.


Tusen tack till mina underbara tjejer och deras familjer som gjorde dessa dagar så himla mysiga. Hoppas att vi kan göra flera semestrar tillsammans - dock kanske papperna i familjerna får göra lite roligare saker än att gå i affärer och kolla in tjejgrejer. Hoppas ändå att de trivdes. Må så gott nu alla och ta vara på livet & varandra. Kram - Marie

3 kommentarer:

 1. En härlig vecka i Rättvik!=) Myspysigt! Kul att vi han göra ganska mkt endå ju.. Super kul! PUSS

  SvaraRadera
 2. Jag har haft de kanon bra, stefan och alex med. :) Nästa år får grabbarna bestämma va vi ska göra då :) haha.. fina bilder på både han som låter som en bil och han som raggar upp tjejerna :) haha.. puss

  SvaraRadera
 3. vihade de så trevligt i rättvik. mysigt. vi längtar tillbaka. :D
  Wille kunde verkligen charma en :) hihi.
  /stefan

  SvaraRadera