Startsida

måndag 22 juni 2009

Hallonlandet

22 juni 2009 dagens namnsdag är Paulina, Paula.

När jag vaknade i dag så sken solen och jag tänkte ingen data direkt på morgonen. Utan göra nytta först. Så jag åt min frukost på trappan och det var kanske runt en 20 grader ute. KANON!
På med gummistövlarna, linne och shortsen. Ner i vedboden där skottkärran finns, ut med den och jag tog även häxsaxen (eller jag vet inte vad den heter men efter gammalt så sa vi alltid så hemma hos mig, ingen trimmer utan här skulle det användas handkraft). Så nu var det bara att börja att plocka bort nässlor, hundkex, gräs, maskrosor och annat som inte skulle vara där. I två timmar höll jag på och fick ihop två skottkärror fulla med ogräs. Inte dålig minsann. Det blev betydligt bättre men dock inte bra. Skulle vilja gräva om detta land. Men det görs säkerligen på hösten. Så med svettdroppar i pannan, surrande insekter runt benen, varma gummistövlar, jord under naglarna och stickande fingrar efter brännässlorna så känns det ganska skönt efteråt att det är gjort. För hallon vill jag ha, de som vi fick förra året var kanongoda.
Så nu är det bara att fixa dagens lunch , sova middag och den efterlängtade duschen kvar. Förutom jobbpasset då. Men det räknar jag inte för det är ju ett MÅSTE för att överleva.
Må så gott nu alla människor och ha det bra.
Vi hörs.
Kram Marie

1 kommentar:

  1. dem hallona va sååå goda :) åh de vart ju så många också puss

    SvaraRadera