Startsida

söndag 14 juni 2009

Både tråkig och rolig vecka14 juni 2009 dagens namnsdag Håkan, Hakon - Grattis kusinen!

Denna vecka har varit jobbig på många sett. Min vän Monicas mamma gick bort natten mellan söndag/måndag förra helgen. Helt oväntat att hon försvann. Jag har haft många tankar på min vän & hennes familj. Så gubben och jag åkte dit idag efter hemkomsten från Tallin med en liten chokladask. Kändes bra att få krama dem lite.


En jobbarkompis lilla dotter Cassandra kvävdes till döds bara av en ålder runt 1 år. Hon hade fått i sig hundmat eller hundgodis. Ni vet sådant där hårda torra. Detta svällde upp i hennes hals och täppte till. Därför har jag sänt en liten ängel till dem båda. Vila i frid och hoppas att allt är varmt och gott hos Er i himelen.


Svenska sommaren har slagit till också. Kallt och regnigt. Fy vad trist. Men inget man kan göra så mycket åt. Tycker bara lite synd om dem som har semester nu. Tex Stefan....hoppas att du hittar på något annat roligt än att vara ute i solen, som inte finns.


Veckan har gått fort som alltid. Visserligen jobbade jag bara 3 nätter i stället för 4 st. Jag hade ju tagit ledigt på torsdag dels för att jag skulle umgås med några vänner på helgen och dels för att jag behövde gå en kurs på torsdag morgon mellan kl 10-12.


Så gubben, jag och 4 av våra vänner skulle ta en tripp till Tallin på Classic car parade. Vi åkte en anslutningsbuss från Uppsala till Stockholm. Så när vi väl sitter på den så kliven en mörk man på bussen - som jag först inte fatta vem det var. VAD TUSAN HAR JAG SETT HONOM? På jobbet eller ? Men när han väl började att prata så förstod jag det var ju Daniel da Silva som skulle gratulera några om hade vunnit på Postkoden. Sedan kom även Magdalena Graaf - mycket trevligt. Fram med kameran - men oj vad suddig bild det blev, men ett bevis på att vi ha sett dem i alla fall.


Så vi har tillbringat helgen på antingen båten eller så i Tallin. Samt att vi har skrattat otroligt mycket denna helg. Åt alla roliga människor som tror att de är de vackraste, duktigaste, stiligaste och snyggaste människor när de intar alkohol samt att de är riktiga gudar på dansgolvet. Jag älskar att se på berusade människor när de festar runt. Tänk vad mycket tok de kan göra t.e.x sätta sugrör i örat samtidigt som de tror de är John Travolta på dansgolvet. Helt sjukt!! Själv drack vi med motta och hade minst lika roligt OM inte roligare än dessa stjärnor. Sedan blev det lite whisky och öl hem handlat. Jag köpte en whisky till min pappa eftersom han har födelsedag i morgon. Annars köpte vi just inget annat med oss hem. Jo, just ja ..jag köpte lite CD-skivor från två band som spelade. De var riktigt bra. Jag var in på parfymshoppen och sniffade lite. En parym vid namn Pretty lucktade väldigt gott. Den var i min stil. Men ingen parym i år - måste använda upp det jag har först.


Så på kvällningen idag passade gubben och jag på att kolla in filmen " Vi hade i allafall tur med vädret - igen". Den var roligt måste jag säga.

Kram på Er alla och ta hand om Er.

Jag känner att jag måste få träffa mina barn och barnbarn snart. ALLIHOPA.

Puss Marie

3 kommentarer:

 1. hihi,vad kul med tallink resan=) jag vill också åka den någon gång! skönt med ledighet sen med. dock vet vi inte hur vi ska fira våran midsommar. tobbe ville vara med sina vänner såklart å jag vill vara med. men de löser väl sig=) så hemskt med alla som har dött.. verkligen tragiskt!

  SvaraRadera
 2. Va kul med tallin resan :) åh kul när da silvas och magda kliver på bussen också.. vann du något då?? :)

  Tråkigt med alla som har dött :(

  puss

  SvaraRadera
 3. Hej Marie!
  Spännande att få kika in i ditt liv tycker jag, har ju följt Jannice lite till och från, blir liksom lite annorlunda än "jobbpersonerna" som man annars träffar.
  Ser fram emot att få ett sånt där fint betonghjärta framöver :)

  Kramar / Linda

  SvaraRadera