Startsida

fredag 10 april 2009

Underbara dag


10 april 2009 dagens namnsdag är Ingvar, Ingvor - det är även långfredagen.


En helt otrolig skön och solig dag. Min mor och far kom på besök mycket trevligt. Sedan blev vi barnvakt på köpet. William kom och hans föräldrar skulle träffa kompisar i Uppsala.

Vi åt traditionell påskmiddag typ lika som julmiddag. Janssons, sill, köttbullar, lax, ägg, räkor, rödbetssallad och prinskorv. Tänk att det är lika gott varje gång med just Janssons.


Efter maten blev det en tripp ut i trädgården och krattade lite. Vi har en liten gul kratta som William fick låna. Han pratade och krattade i ett hela tiden. Han gillade säkert att vara ute. Galonbyxorna på och sedan var det full rull med att upptäcka allt i trädgården. Smaka på lite löv, mossa, en och annan pinne. Sedan självklart ta en tur i skottkärran också. Morfar tog också fram trampbilen och då blev det glädje tjut.

Så nu gäller sängen så att vi orkar med en dag till i det sköna vädret och så ska det ju göras både tårta och kycklinggryta.

Kram Marie

2 kommentarer:

  1. Åh de va mig en söt liten trädgårdsmästare :) Han är ju för söt.. han gillar säkert att vara ute för janni o han är ute mkt om dagarna har jag sett på bilder :)

    Vi ses snart idag.. PUSS!!

    SvaraRadera